Contact

Er zijn verschillende manieren van contact mogelijk, zoals; face to face contact, telefonisch contact, via skype en via whereby (videobellen). Ik overleg per gesprek in welke vorm het gesprek het meest passend is voor zowel mezelf als voor de ander.

Je kunt zowel telefonisch als via mail contact met mij opnemen:

tel.: 076-5152088

mail: info@corinedenotter.nl

Cliƫnten die mijn oude Gmail adres nog hebben kunnen daar ook nog steeds berichten naartoe sturen, die komen gewoon aan.

Op de dagen dat de praktijk geopend is (dinsdag, woensdag en af en toe een vrijdag) probeer ik binnen 1 tot 2 dagen te reageren.

Jammer genoeg neem ik op het moment geen nieuwe cliƫnten meer aan. Dit duurt waarschijnlijk tot ongeveer het einde van het jaar, daarna gaat vermoedelijk de wachtlijst weer in werking.

Ik wil je vragen om een afspraak minstens 24 uur van tevoren af te zeggen anders moet ik deze in rekening brengen.

De praktijk is gevestigd in het pand van het Maatschappelijk Werk in de Willemstraat 20 in Breda waar parkeren met de auto (betaald/muntgeld! of via parkeerapp) mogelijk is. Parkeren kan ook in de omliggende straten van de Willemstraat. Fietsen mogen sinds een aantal jaren niet meer voor de deur gestald worden. Wel mogen ze geplaatst worden in daarvoor bestemde fietsvakken op de stoep in de Willemstraat en in de fietsenstalling van de NS aan zowel de centrumzijde als de Belcrumkant.

Daarnaast zijn er twee bushaltes op loopafstand, (een bij het NS-station (2 minuten lopen ) en een bij de bushalte Vlaszak (7 minuten lopen)) waardoor de praktijk ook met het openbaar vervoer te bereiken is.