Contact

In verband met de landelijke maatregelen tov het coronavirus is de praktijk momenteel alleen geopend voor telefonisch contact of via skype en whereby. Het pand waarin mijn praktijk gevestigd is aan de Willemstraat in Breda is jammer genoeg voorlopig gesloten.

Cliƫnten die al afspraken hebben staan worden daarover door mij benaderd.

Je kunt zowel telefonisch als via mail contact met mij opnemen:

tel.: 076-5152088

mail: info@corinedenotter.nl

Clienten die mijn oude Gmail adres nog hebben kunnen daar ook gerust berichten naartoe sturen, die komen gewoon aan.

Op de dagen dat de praktijk geopend is (dinsdag, woensdag en vrijdag om de 14 dagen) probeer ik binnen 1 tot 2 dagen te reageren. Over administratieve zaken kun je ook door mijn praktijkassistent gebeld worden.

De wachttijd voor een intake is momenteel ongeveer 1 week, behandeling kan dan ongeveer 4 weken later starten.

Graag een afspraak minstens 24 uur van tevoren afzeggen anders moet ik deze in rekening brengen.

De praktijk is gevestigd in het pand van het Maatschappelijk Werk in de Willemstraat 20 in Breda waar parkeren met de auto (betaald/muntgeld! of via parkeerapp) beperkt mogelijk is. Parkeren kan wel in de omliggende straten van de Willemstraat. Fietsen mogen sinds de zomer van 2016 niet meer voor de deur gestald worden. Wel mogen ze gestald worden in daarvoor bestemde fietsvakken op de stoep in de Willemstraat en in de fietsenstalling van de NS aan zowel de centrumzijde als de Belcrumkant.

Daarnaast zijn er twee bushaltes op loopafstand, (een bij het NS-station (2 minuten lopen ) en een bij de bushalte Vlaszak (7 minuten lopen)) waardoor de praktijk ook met het openbaar vervoer te bereiken is.